top of page

EL PROJECTE

Per què Desdelcos?

Treballar des del cos implica treballar des de les emocions, des de la presència i la consciència. Ens obre una nova mirada i comprensió sobre la realitat i sobre nosaltres mateixos i ens proporciona una nova manera d'actuar, més propera al que som i més d'acord amb el que volem. Pensar des del cos ens permet connectar amb el nostre propi saber. I des d'aquesta perspectiva cercar noves maneres per orientar i per gestionar els nostres projectes, col·lectius o organitzacions.

Connectar amb el nostre propi saber, obtenir noves mirades, activar la creativitat

Comprendre, generar visió, dissenyar, actuar, incorporar, aprendre.

Els nostres valors

Allò que ens mou és la voluntat de construir-nos un millor espai social en el que desenvolupar-nos, créixer i aprendre. Per a això creiem en:

 

  • L'escolta i el respecte pels ritmes i voluntats de cadascun de nosaltres.
  • El treball cooperatiu i col·laboratiu
  • Posar en valor la creativitat de les persones, grups i comunitats.
  • La capacitat d'aprenentatge permanent
  • La força del col·lectiu
  • La coherència entre allò que som i allò que fem
  • La responsabilitat de tots i cadascun de nosaltres en la construcció de l'espai personal i social
  • La democràcia profunda com a forma de relació
  • La diversitat i pluralitat com a font de riquesa

Com treballem?

Partim de les vostres necessitats per oferir-vos un acompanyament a mida.

 

Utilitzem i combinem eines diverses: el moviment, el treball corporal expressiu, el coaching i el teatre. Apostem fortament per les eines vivencials estructurades entorn del treball corporal i els processos creatius, entenent que en el procés d’aprenentatge hi intervenen 3 dominis que no podem dissociar: cos, ment i emoció.

 

Creiem en el treball vivencial com a eina pedagògica. Quan la informació passa per les emocions, pels sentits, per una experiència vivencial, queda impregnada en el nostre cos i passa a formar part de nosaltres. No cal que ens esforcem a recordar, perquè aquesta informació habita en un racó no racional i perdura dins nostre.

 

El treball corporal ens permet, doncs, afrontar els diversos temes i situacions des de la vivència i l’emoció, mentre que la reflexió posterior estructurada i el treball en grup ens permet generar aprenentatge i consolidar eines.

bottom of page