Nova formació: Eines per als educadors i educadores del segle XXI

El mes de març encetem una nova formació experiencial i transformadora adreçada a educadors/es. L'objectiu del curs és dotar aquests professionals d'eines que els permetin comprendre el seu SER educador/a i posicionar-se millor davant les noves demandes de l'actual context educatiu.

La formació compta amb el reconeixement del Departament d'Ensenyament i s'organitza conjuntament amb l'Escola de Pares i Mares del Penedès.

El claustre de l'Escola Antoni Grau i Minguell està participant en una formació similar a aquesta que vàrem iniciar al setembre. Això és el que en diuen algunes de les persones participants:

"Treballar des del cos i sempre tenint en compte la ment i l'emoció m'ha fet entendre'm a mí mateixa i comprendre la realitat educativa des d'una altra perspectiva" Verònica J.

"Cada sessió és un viatge en sí mateix, un viatge sentit i ballat, on l'equipatge és representat per les pròpies potencialitats, que sumades a les dels companys/es ens estan portant a una major capacitat empàtica i dialèctica com a claustre" Rosa M. Bruna, Directora de l'Escola Antoni Grau i Minguell.

Consulta el Programa sencer a l'apartat "Formació".

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now